banner



Coronacijfers Per Gemeente / OVERZICHT. Coronacijfers blijven dalen: aantal nieuwe : Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen.

In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid.

De data van dit dashboard zijn . Sciensano lanceert online tool met aantal nieuwe
Sciensano lanceert online tool met aantal nieuwe from gcm.rmnet.be
Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Dashboard met coronacijfers per gemeente. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . De data van dit dashboard zijn . Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt.

Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel.

De data van dit dashboard zijn . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Corona per gemeente per dag: Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Dashboard met coronacijfers per gemeente. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen.

Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. De data van dit dashboard zijn . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel.

Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw
UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw from static.standaard.be
Corona per gemeente per dag: Dashboard met coronacijfers per gemeente. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. De data van dit dashboard zijn . In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente?

Opvallend is dat waddeneiland terschelling een .

Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. De data van dit dashboard zijn . De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Corona per gemeente per dag:

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Dashboard met coronacijfers per gemeente.

Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw
UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw from static.standaard.be
Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of .

Opvallend is dat waddeneiland terschelling een .

Corona per gemeente per dag: Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.

Coronacijfers Per Gemeente / OVERZICHT. Coronacijfers blijven dalen: aantal nieuwe : Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen.. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen.

0 Response to "Coronacijfers Per Gemeente / OVERZICHT. Coronacijfers blijven dalen: aantal nieuwe : Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel